Nieuws

Uitnodiging receptie Koningsdag 14 mei in Toulouse.

Uitnodiging receptie Koningsdag 14 mei in Toulouse.

Receptie koningsdag 14 mei

Ook dit jaar nodigt de mairie Neerlandia en alle Nederlanders uit voor een 'koningsreceptie' die weer zal plaatsvinden in de 'salle des Illustres'. De honorair Consul van Nederland in Toulouse, Madame Valérie Peene, en de adjunct burgemeester voor Europese Zaken, de heer Dardelet, zullen weer een toespraak houden.

U bent van harte welkom! Dat geldt ook voor uw partner, andere familieleden en Nederlandse vrienden. De toegang is gratis, maar u moet zich wel even van tevoren aanmelden via koningsdag@neerlandia.fr onder vermelding van het aantal personen. We sturen u dan de officiële uitnodiging.

De receptie vindt plaats op dinsdag 14 mei van 18:30 tot 20:00 uur.

  • Wat : receptie koningsdag
  • Wanneer: dinsdag 14 mei, 18.30-20:00 uur
  • Waar: Salle des illustres, Capitole, place du Capitole, 31000 Toulouse
  • Voor wie: U bent van harte welkom! Dat geldt ook voor uw partner, andere familieleden en Nederlandse vrienden. De toegang is gratis, maar u moet wel even van tevoren aanmelden.
  • Toegang: gratis, opgave verplicht via : koningsdag@neerlandia.fr.

Toegang via la Place de Capitole, waar u desgevraagd de officiële uitnodiging, die u na aanmelding per email ontvangt, kunt laten zien. Er is een lift, en er zullen wat stoelen zijn voor wie slecht ter been is. 

Tip: hou rekening met files, parkeer evt in één van de vele P&R stations en neem vandaar de metro, de bus (zie tisseo) of een huurfiets. Voor toegang met de auto in het centrum is een vignet Crit'Air klasse groen, 1,  2 of 3 vereist. Met een lagere klasse (4 of 5) kunt u tot uiterlijk een dag tevoren ontheffing vragen.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren