Golfdag Lamalou-les-Bains

Over dit evenement

Categorie
Sportief
Organisator
Organisatie golftoernooi
Datum
29 mei 2024
Locatie
Golfbaan Lamalou les Bains

Golfdag Lamalou-les-Bains

Vijfde NVLR golffeest!

Op 29 mei, dat fluks voor de deur staat,  wordt weer een golfdag voor leden van de NVLR georganiseerd.
Er wordt gespeeld en gedéjeuneerd op de 9 holes baan van Lamalou-les-Bains. Het betreft hier dus een all inclusive totaal sociaal gebeuren.

 Wij zullen waarschijnlijk weer het spelsysteem “ Texas scramble” doen, waardoor het zowel voor beginners als voor geroutineerde spelers een plezierige uitdaging wordt om met hun flight in de prijzen te vallen. Dit systeem onderstreept het sociale aspect van deze NVLR-dag.

Geef je op door overboeking van het verschuldigde vóór 27 mei, wij kunnen dan alles goed in orde maken met de accueil van de baan. Natuurlijk zijn introducés welkom zoals gebruikelijk, volgens de regels van de nvlr.

Wij hebben met de Pro van de baan de mogelijkheid voor een uurtje clinic besproken. Aanvangstijdstip van de clinic volgt nog na overleg met de Pro, afhankelijk van het aantal deelnemers.
Partners van de actievelingen zijn natuurlijk weer welkom, op het terras gezellig koffiedrinken , daarna rosétje voor eigen rekening.

De laatste flight zal naar onze berekening om 13.00 uur binnen zijn. Wij borrelen daarna een poosje en gaan gezamenlijk (clinicers en golfers) om 13.30 uur aan tafel om na te praten over de sportieve prestaties en gezellig samen te zijn met alle sportieve deelnemers. Ook is er na het voorgerecht de prijsuitreiking, zowel voor de clinicers als voor de scrambelaars.

Ontvangst en instructies voor de dag, vanaf 09.30. Start eerste flight om 10.00 uur.
De kosten hebben wij scherp uit onderhandeld en bedragen per inschrijver:

-9 holes:  greenfee, lunch:         € 58,50;
-clinic:  fee plus lunch:               € 43,50;
-partners niet golvend:  lunch:  € 28,50.

Betaling van het verschuldigde bedrag geldt als inschrijving. Betalen gaat door storting op NL69ABNA0480853150 t.n.v. Ernest Hoogkamer, onder vermelding van golfdag NVLR 29 mei 2024, handicap, vis/vlees.

Tot bij de afslag, Ernest Hoogkamer en Robert van der Weerd  

Organisatie:
Ernest Hoogkamer, tel +31 6 44 56 16 24
e-mail: ernest.hoogkamer@orange.fr
Robert van der Weerd, tel +31 6 53 21 28 36.
e-mail: r.vanderweerd@telfort.nl


Aanmelden via de knop tickets bestellen. Eenmaal aangemeld kunt u zich altijd ook weer afmelden.
Als NVLR-lid dient u eerst in te loggen om uzelf aan te melden. Krijgt u de melding dat uw account niet geactiveerd is, stuur dan een e-mail aan website.nvlr@gmail.com

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren