Golftoernooi

In het Qui est Qui-boekje staat vermeld wat de hobby’s van NVLR-leden zijn en welke sporten zij beoefenen. Toen dat boekje enkele jaren geleden voor het eerst verscheen, kon er actie ondernomen worden naar alle golfenthousiastelingen. Zij ontvingen een e-mail met een uitnodiging deel te nemen aan het eerste NVLR-golftoernooi. Ook in de NieuwsBrief werd een oproep gedaan.

Na enkele reminders bleek er voldoende belangstelling en konden de initiatiefnemers aan de slag met het organiseren van het festijn. Gekozen werd voor de baan van Lamalou-les-Bains in de Hérault.  Een prachtige 9-holes baan en het sportieve deel van de golfdag kan daar worden afgesloten met een gezamenlijke lunch. Er was ook de mogelijkheid voor een clinic en voor niet- golfers, wel partners of vrienden van, is er het terras van het clubhuis voor een gezellige babbel met koffie en een koel glas rosé.

Het eerste toernooi was zo’n eclatant succes dat er meteen door de spelers werd aangedrongen op een reprise. Intussen zijn er 4 toernooien afgewerkt, met groeiende deelname en aldoor tevredener NVLR-leden. Natuurlijk mogen de spelende leden een introducé meenemen om de kring van deelnemers te vergroten en om het plezier van NVLR-lid te zijn aan hen over te dragen. In 2024 zal het lustrum-toernooi op de baan van Lamalou-les-Bains worden gespeeld. Voor informatie over het toernooi en de inschrijvingsvoorwaarden: zie website en NieuwsBrieven.

Robert van der Weerd

Meedoen?
Wilt u meedoen met deze activiteit ga dan naar de Agenda / Kalender.
Klik op het evenement (rode tekst) en meld u aan.


3b.jpg
2b.jpg
golf_mee.JPG

Onze sponsoren